Η Κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις εξυπηρετούν τους εργοδότες!!!


logo emeis megaloΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη μόνο όταν

οι αποφάσεις εξυπηρετούν τους εργοδότες!!!

Η απόφαση Διαιτησίας του ΟΜΕΔ στις 3/9 για τους τεχνικούς ραδιοφωνίας, μέλη της ΕΤΕΡ, που στην πράξη καταργούσε τον θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό πείνας και άλλα αντεργατικά μέτρα (νομοθετημένα ή όχι), που οι εργαζόμενοι έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια στο όνομα της οικονομικής κρίσης, έδωσε το έναυσμα και την προσδοκία ότι τα συνδικάτα μπορούν να ξαναέχουν συμβάσεις!!

Αυτό δεν μπορούσαν να το αφήσουν αναπάντητο εργοδότες και κυβέρνηση.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοσταθμών Αθηνών (ΕΙΙΡΑ) αντέδρασε χρησιμοποιώντας τα όπλα που η κυβέρνηση δημιούργησε με τον αντιδημοκρατικό αντεργατικό νόμο 4303/2014 και επέβαλε αναστολή της Δ.Α. της ΕΤΕΡ.

Απέδειξε έτσι ότι όχι μόνο η κυβέρνηση δε συμμορφώθηκε με την απόφαση του ΣΤΕ, αλλά με το νέο νομοθετικό της τερατούργημα, δίνεται η δυνατότητα να πλήττονται οι διαιτητικές αποφάσεις όταν δεν αρέσουν στους εργοδότες και είναι έμμεση κατάργηση του θεσμού του ΟΜΕΔ.

Ο ουσιαστικός αγώνας που δίνει η ΕΤΕΡ απέναντι στην ΕΙΙΡΑ και την κυβέρνηση, δεν αφορά μόνο τους τεχνικούς ραδιοφώνου. Μας αφορά όλους και όλοι μαζί πρέπει να τους σταματήσουμε.

Όλοι στο πλευρό της ΕΤΕΡ.

Συντονισμένη εργατική δράση απέναντι στη συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε.

Κανένας μόνος του.

Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ