Αναστολή 24ωρη απεργίας στον ραδιοσταθμό  «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5»


Αθήνα, Πέμπτη 18η Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Αναστολή 24ωρη απεργίας στον ραδιοσταθμό  «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5»

Μετά την θετική κατάληξη του Δημοσίου Διαλόγου, με την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε, την αναστολή της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης  για την  Παρασκευή 19/07/2024.

Συγκεκριμένα, καταβλήθηκε ήδη η μισθοδοσία του Ιουνίου 2024, ενώ κατά τη συζήτηση, η εργοδοσία δεσμεύτηκε για την εμπρόθεσμη καταβολή του επιδόματος αδείας καθώς και για τη διατήρησή του υφιστάμενου αριθμού θέσεων εργασίας των τεχνικών.

Επίσης, η εργοδοτική πλευρά ανέφερε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για την, από εδώ και στο εξής, έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας, συγχρόνως μας ενημέρωσε για την δημιουργία Ομάδας Εργασίας η οποία θα εκπονήσει, μέχρι τα τέλη Αυγούστου, πλάνο βιωσιμότητας  της Επιχείρησης.

 

Η Ένωσή μας προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών της. Είμαστε αλληλέγγυοι με όλους τους εργαζόμενους και δεκτικοί σε κάθε είδους συνεργασία με στόχο την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων που θέτουν το πλαίσιο για αξιοπρεπή εργασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο